Bestellen

Partypan

We hebben voor U een geheel nieuw item in ons assortiment. U wilt een gezellig avondje organiseren met vrienden/familie etc. en allerlei warme hapjes presenteren zonder dat U uren in de keuken hoeft te staan…

Dan is het volgende misschien wel iets voor U. We hebben nu een nieuw concept. U kunt bij ons een partypan bestellen helemaal gevuld met allerlei vleeshapjes. U steekt de stekker in het stopcontact op stand 1 en na een klein uur heeft U allemaal lekkere warme hapjes. Alleen na verloop van tijd een keer omscheppen, de rest gaat vanzelf. A.u.b. niet met een scherp voorwerp!

Assortiment:

  1. Gehaktballetjes in saus gemarineerd
  2. Spareribjes
  3. Kipspiesjes
  4. Kipkluifjes
  5. Hamburgertjes
  6. Plakken gegrilde worst

In een pan zitten tussen de 160 en 170 hapjes en is voldoende voor 15 tot 20 personen. De pan wordt erbij geleverd en is dan al gevuld. De pan met de roosterverdeling dient na gebruik weer retour geleverd te worden. Dit gehele pakket kost 49.99. Bij een kleiner aantal personen wordt de prijs 3.69 p.p.

Het is eventueel mogelijk het pakket uit te breiden met stokbrood, kruidenboter en sausjes maar dat moet U apart erbij bestellen.Dit geldt ook als u er rauwkost bij wilt bestellen. Indien u online bestelt graag aangeven bij opmerkingen of u vers of afbakstokbrood bij uw bestelling wenst!

U kunt het assortiment eventueel aanpassen. Andere mogelijheden zijn zeeuws spek, gebakken peelham of scampies. Dit heeft wel gevolgen voor de prijs die we dan wel aan moeten passen.

De Partypan is te bestellen op de bestellijst Gourmet!